Selecteer een pagina

De Hoofdmeesterstuin

In 2020 hebben wij het ontwerp gemaakt voor De Hoofdmeesterstuin.

De Hoofdmeesterstuin is een particuliere tuin in Emmer-Compascuum.

2800 m2: hoe meer bloemen en kleur, hoe mooier het is. Het moet echt een bloemenwalhalla zijn waar veel plek is voor vogels en insecten, een plek waar je tot rust komt.
Sinds november 2017 zijn de eigenaren hard bezig geweest om dit te realiseren. De tuin is een mengeling van éénjarige, tweejarige en vaste planten; juist de combinatie van alles is zo mooi.
Het meeste is allemaal zelf opgekweekt in de tunnelkas, opgehaald via marktplaats of gekregen van vrienden en kennissen.
De bedoeling is om het er niet als een nieuwe tuin uit te laten zien. Je zou dus ook niet zeggen dat de tuin nog maar twee jaar oud is. Ze zijn nog lang niet klaar, maar inmiddels wel ver genoeg om te openen voor publiek. Er is voor ieder wat wils: mooie bloemenborders, wildmengsels, een grote vijver, fruitbomen, een moestuin, een kweekkas en overal heerlijke plekjes om te zitten en te genieten.

Naast het ontwerp zorgen wij er ook voor dat de inhoud van de site wordt bijgehouden door o.a. ieder jaar de nieuwe tuinoptredens die er gehouden worden toe te voegen.

Tevens hebben wij een logo voor De Hoofdmeesterstuin gemaakt: