Selecteer een pagina

Bos Theaterproducties

Vanaf 2014 verzorgen wij de opmaak van de website van Bos Theaterproducties.

De site is in het verleden gebouwd door Interpulse en door hun voorzien van een CMS-systeem dat tevens gekoppeld zit aan de database van het bedrijf voor het bijhouden van de speellijsten van de theaterproducties.

Bos Theaterproducties is ruim 25 jaar geleden opgericht door Inge Bos en is door haar vernieuwende producties en interessante artiesten een belangrijke speler in het Nederlandse theaterlandschap.
Bos is uniek in haar streven naar het maken van compleet nieuwe Nederlandse theaterproducties voor een groot publiek. Het zoeken en vinden van nieuw publiek voor theater is een grote drijfveer bij de creatie van producties. Ambitie, vakmanschap en kwaliteit staan centraal bij Bos. Deze kernwaarden hebben geleidt tot award-winnende en record-brekende producties als Chez Brood, Amandla! Mandela, Watskeburt?! – De Musical, Selma Ann Louis en de vlijmscherpe spraakmakende voorstellingen van DE VERLEIDERS.
Naast producent is Bos het impresariaat van een indrukwekkende en diverse groep artiesten. Plien & Bianca, NUHR en Yentl en de Boer begonnen bij Bos en zijn inmiddels uitgegroeid tot gevestigde namen. Bos investeert in jonge artiesten en heeft een duidelijke focus op het ontwikkelen van talenten. Zo worden aanstormende artiesten als Matroesjka, Pepijn Schoneveld en Zoutmus vertegenwoordigd door Bos Theaterproducties.